GREMO NA KOSTANJEV PIKNIK!

V soboto, 8. 10. 2016, smo se zbrali pred osnovno šolo in se vsi z istim ciljem odpravili na izlet – kostanjev piknik. Planinci planinskega krožka smo se odzvali na povabilo DPM Žirovnica, da se jim pridružimo na kostanjevem pikniku v Završnici. Kljub temu da je rosilo, smo se podali na pot. Čez Reber smo se odpravili po Sončni poti. Ta nas je vodila do Križa oziroma na Vrh poti med Smokučem in Doslovčami. Tam je sledil daljši počitek, čas za malico in sladke dobrote iz nahrbtnikov. Med tem ko smo hodili niti nismo uspeli opaziti, da ne rosi več. V Završnico smo se spustili skozi Titovo vas in mimo Smokuškega mostu. Ko smo končno prišli do prireditvenega prostora, nas je kostanj že čakal in vsi smo se z največjim veseljem lotili lupljenja lupin, zraven pa so nam postregli še topel čaj, ki nas je pošteno ogrel. Na pikniku so se nam pridružili tudi planinci iz vrtca in planinci iz OŠ Koroška Bela.

img_3420img_3427img_3434img_3436img_3455img_3459img_3462img_3468