Članarina

DRAGI PLANINCI – PRIJATELJI GORA, VABIMO VAS K PORAVNAVI ČLANARINE ZA LETO 2018.

V letu 2018 spreminjamo način pobiranja članarine. Na domu vas ne bodo več obiskali poverjeniki društva vendar boste po pošti prejeli dopis s položnico za poravnavo članarine. V primeru, da boste sklenili enako članarino kot v preteklem letu morate zgolj plačati položnico. V primeru, da bi želeli članarino spremeniti si lahko podrobna navodila ogledate na naslovu http://www.planinsko-drustvo-zirovnica.si/clanarina/placevanje-clanarine/

ČLANARINA V LETU 2017

Kategorije članstva Višina članarine
A član z večjim obsegom ugodnosti 55,00 €
A/z družinskim popustom 50,00 €
B polnoletna oseba z osnovnim obsegom ugodnosti 25,00 €
B/z družinskim popustom 20,00 €
B1 oseba, starejša od 65 let, z osnovnim obsegom ugodnosti 18,50 €
B/člani društev v tujini/za člane zamejskih in drugih društev s sedežem izven Slovenije
13,75 €
S+Š srednješolec ali študent do vključno 26. leta starosti z osnovnim obsegom ugodnosti
16,00 €
S+Š/z družinskim popustom 12,80 €
P+O predšolski ali osnovnošolski otrok z osnovnim obsegom ugodnosti 7,00 €
P+O/z družinskim popustom 5,60 €
OPP oseba s posebnimi potrebami(delno ali v celoti odvzeta poslovna sposobnost) z omejenim obsegom ugodnosti 7,00 €
OPP/z družinskim popustom 5,60 €
Članska izkaznica 2,00 €

PLANINSKI VESTNIK

Na Planinski vestnik se je potrebno naročiti (naročilnico lahko dobite pri na spletni strani Planinskega Vestnika).

Člani, ki do 31. 1. 2018 poravnajo članarino za leto 2018, imajo neprekinjeno zavarovalno jamstvo.

POPUSTI ZA ČLANE PZS

Popuste in ugodnosti člani uveljavljajo z veljavno člansko izkaznico in osebnim dokumentom. Podrobnosti najdete na spletni strani PZS.

INFORMACIJE

Če boste želeli spremeniti kakršenkoli podatek, za katerega smo vas prosili pri lanskoletnem pobiranju članarine, se lahko obrnete na info@planinsko-drustvo-zirovnica.si in bomo podatke spremenili v registru članstva pri PZS.

Dodatna vprašanja lahko pošljete tudi preko elektronske pošte (info@planinsko-drustvo-zirovnica.si). Upamo, da boste tudi v letu 2018 doživeli čim več hribovskih dogodivščin in da boste še naprej naši zvesti člani.

Vse v zvezi z članarino si lahko preberete na spletni strani Planinske zveze Slovenije www.pzs.si pod rubriko “ČLANSTVO“.